Monitoring

Monitech biedt een scala aan onafhankelijke beschikbaarheids- en performance monitoring diensten om u te helpen snel uitval en performance problemen van uw IP apparatuur te detecteren.

Server Monitoring

Monitoring application screenshot 24/7 Monitoring van elk type server en netwerk apparaat aangesloten op het internet of via een intern LAN, met een frequentie van maximaal 1x per minuut. Deze dienst stelt zeker dat de te bewaken apparatuur up en running is en de beste prestaties levert.

Elk probleem wordt door ons "triple-stage" verificatie systeem gecontroleert en real-time alarmen worden naar aangewezen contactpersonen verstuurd.

Website monitoring

Monitoring application screenshot Bewaakt de prestaties en beschikbaarheid van website tot op de minuut. Voorziet in full-page downloads met herhaling, of een simulatie van de gebruikservaring welke u inzicht verschaft in wat uw bezoekers ervaren.

Alarmen worden in realtime opgewekt in het geval zich pagina fouten of prestatie problemen voordoen.

 

Kenmerken


Enkele kenmerken van onze monitoring dienst
Online rapportage met drill-down mogelijkheden.
Email alerts bij uitval / herstel te monitoren apparaat of service.
Onderhoudswerkzaamheden in te plannen, geen nodeloze alarmen.
Monitoren van host resources (processor load, disk en geheugen, lopende processen, database)
Genereren van grafieken om trends te ontdekken.
Waarom kiezen voor Monitech Monitoring Diensten ? Omdat Monitech de kracht en flexibiliteit van IP technologie combineert met industry-leading features om u de meest krachtige IT management control oplossing te bieden.

© Copyright 2009-2011, Monitech Security Solutions BV